Masaža za mršavljenje terapija tvrdoglav stomak kuće

Suptilno telo, udara teško nivou stomak-to je cilj, prema kome vredi težiti. Ali u nekim slučajevima san ostaje neosuщestvlennoй. Da biste izuzeli nabora, kao i dodatni obim ne pomogne svakome tipu zdravlje i fitness i dijeta međutim, tamo, gde nema učenja, može da deluje masaža. Terapeutska masaža u oblasti stomaka povećava cirkulaciju limfe, kao i lečenje, ishod je brzo vari i izdvaja masti. Primena kreme i masaža uljem. Oni tonus, glatka, hrani kožu, sprečava strije.

Self-masaža stomaka

Bez obzira na to koliko mislite da to što vidite! Zvuči sasvim logično, zbog toga što je vitka žena, naravno, neće biti srećna sa takvim obvisšim i drяblыm stomaku.

Self-masaža stomaka

Međutim, mnogo smanjenje težine stomak u manjoj meri, i ne nasedajte na svaku vrstu ishrane ili vežbanja. Za rešavanje problema, pokušaj mršavljenje masaža stomaka. On će pomoći da kožu glatkom i glatka, da se spreči strija, pa čak i poboljšati varenje. Određeni efekat se postiže bez fizičke aktivnosti, ali je najbolje masaža radi u kombinaciji sa zdravom ishranom i sportom. Masaža šupljine stomak, možete da uradite sami kod kuće, bez pomoći stručnjaka. Ali, ako je telesna težina veća od dozvoljenih ograničenja, bilo terapeutska masaža ne pomaže da se rid. Kao što to čini masaža za mršavljenje? Iako to povećava limfotok i protok krvi, što dovodi do brzog postupka za mršavljenje. Da biste započeli, kao i punu masažu treba da bude mekana vtiraniem aktivnosti. Tokom lečenja ne bi trebalo da bude neprijatno i neprijatno. Bilo koja vrsta masaže u oblasti stomaka, uključujući i celulita, u smeru kazaljke na satu, i pre jela ili 2 časa posle.

Anticelulit masaža: zateže, boje kože, celulit

Anticelulit masaža zateže, boje kože, celulitPostoji nekoliko opcija samomassaža za stomak: vыžimka, banočnый, voda, med. Neke vrste masaža sprovede bolje koristite losion ili masaža uljem. Na primer, щipkovый masaža. Njegov cilj-da zagrejte mišiće, povećati svoje masne naslage, glatke kože i štiti od pojave strija. Različite metode rada mršavljenja bolje jedni sa drugima. Dijeta, vežbe, kao i masaža u ustanovi, sigurno će dati mnogo bolje rezultate, nego samo masaža, ili dijeta. I opet, potrebno je da masaža normalno. Sloj masti stomak visi, ali mase konstrukcije. Osnovni cilj je da masaža terapija, da se protegne ovaj sloj, poboljšati cirkulaciju krvi i povuče masti iz tela. Iz tog razloga, bilo koja vrsta masaže-to je obuka od 10 -15 procedura. Prvo, da se zagreju i da očisti kožu. NULE puzo masaža perčatkoй ili četkom. U velikoj meri, nisu čvrste i ne ostavljaju ogrebotine. Nakon toga, upotreba massažnogo ulja, kao i 5 minuta trljanje tvrdoglav stomak, prevlačenjem pupka, u smeru kazaljke na satu. Zatim izvrši čerupanje masaža: zgrabite masti na stomaku, i ponovite prstima preko njih (5 minuta). Nazad vrlo lako vtiraя još 5 minuta. Zatim pokrije tvrdoglav stomak sa peškirom, kako je dobro da se odmori u roku od 15 minuta. Za ruke-na masaža, sigurno će odgovarati jedinstveni poklopac handwear, četka, peškir. Tvrdoglav scrubs stomak prvo vertikalno, a zatim horizontalno, pozitivan koži ruke, dodirom ruke. Removaling u smeru kazaljke na satu.

Ih vыщipыvala masaža stomaka

Ih vыщipыvala masaža stomakaLezite na leđa, nanesite na stomak ulje upertый. Stisak ruke, masnih nabora, kao i predaju ih (poщipыvaя), da pređe u stomak. Pokret se vrši u smeru kazaljke na satu. Postepeno uključuju pritisak, da tveaks mnogo više ekstremnih sportova, da se uverite da koža izgleda malo pokrasnevšeй. Nakon tretmana, masaža stomaka peškirom. Prvi put, masažom stomak po 10-15 minuta, to vreme može da se poveća. Voda masaža stomaka terapija ton, kao i zateže kožu, reguliše varenje. Za njega je dovoljno običnog duša i 10 minuta slobodnog vremena u toku dana. Da aktivirate veliku vodu, usmerite tuš na stomak i pomerajte ih u smeru kazaljke na uputstva. Redovno menjaju napon, kao i temperatura vode-od čvrstih do slabe, od velikog do toplog. Kontraindikovana poređenju sa vodenim masaža terapija samo tokom trudnoće. Konzervirana ili usisivačem masaža-to je jedan od najpouzdanijih načina da se abdominoplastiki. Za to Vam je potrebno jedinstvene silikonski tegle, koje se mogu kupiti u apoteci. Na čistu kožu, koristite masaža, kao i najbolje ulje anticellюlitnoe. Smatraju banaka u oblasti stomak unutra je bilo ne više od 1,5 cm kože. Šetnje finansijskih institucija u krug, u smeru kazaljke na satu ili prostor je ispunjen uljem. Toku postupka je 5-7 minuta. Nakon uklanjanja finansijskim institucijama, zona pokrivanja u stomaku sa premazima i legne na jedan više od 15 minuta. Imajte na umu: nakon početka lečenja na koži mogu da se pojave modrice. Oni su, naravno, će se održati, kako se samo da vaša koža dobija se koristi za masažu terapiju. Usisivač masaža je kontraindikovan kod bolesti krvnih sudova, proširenih krvnih sudova.